main-board_resim.upload
Son İstek fıkrası ?di=A972
main-board_resim.upload
Son İstek fıkrası ?di=A972
main-board_resim.upload
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

main-board_resim.upload

karakayapaylasim

AnasayfaKapıGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yapFacebook hayran sayfamız

Son İstek fıkrası

YazarMesaj
karakaya26
Admin'

Admin'
karakaya26

Rep Puanı : 10

Son İstek fıkrası Empty
MesajKonu: Son İstek fıkrası   Son İstek fıkrası Icon_minitimeC.tesi Tem. 02, 2011 8:18 am

Son İstek

Yaşlı Fred, hastaneye kaldırılmış. Ailesi, aile papazını da kendilerine eşlik etmesi ve gereği haline görevini yapması için çağırmış.

Papaz ve aile efradı yatağın etrafında beklerken, Fred'in durumu aniden kötüleşmiş. Yatağından yarı doğrularak, el işaretleri ile yazacak bir şeyler istemiş.

Papaz, anlayışlı bir şekilde, Fred'e bir kağıt ve bir kalem uzatmış. Fred titreyen ellerle hızlı hızlı kağıda bir şeyler yazıp papaza uzatmış ve aniden ölmüş. Papaz, böyle acılı bir anda kağıttakileri okumanın doğru olmayacağını düşünerek kağıdı cebine sokmuş.

Birkaç gün sonra cenaze sırasında, Fred'in verdiği kağıdın cebinde olduğunu hatırlamış. Cenazenin gömülmesinden hemen önce, Papaz ileri çıkarak:

"Sevgili Fred, ölmeden hemen önce benden kağıt kalem isteyerek bir şeyler yazdı. Zamanı uygun olmadığı için o anda bakmadım fakat şimdi, hepinizin önünde bu notu okumak istiyorum," demiş ve cebinden kağıdı çıkararak yüksek sesle okumuş:

"Lütfen bir adım sola çekil. Oksijen hortumuma basıyorsun!"
http://[IMG]https://2img.net/h/oi53.tinypic.com/2vwzmmo.png[/IMG]

Son İstek fıkrası
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» 100 öpücük fıkrası
» Telefon fıkrası
» Balayı fıkrası
» Ne bakıyon fıkrası
» Ekipman fıkrası